Meny
Din kundvagn

Spacers

Nu kan du byta bultmönster på din bil, vilket öppnar upp en helt ny värld med fälgar och tillbehör. Dessa spacers är billetfrästa i aluminium och i toppkvalite! Det kan skilja otroligt mycket mellan bilar och bultmönster, så maila oss om önskade mönster före beställning.  Tänk på att..
1 899.00kr
Exkl moms:1 519.20kr
Spacer 10millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 10mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna u..
95.00kr
Exkl moms:76.00kr
Spacer 3 millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 3mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna un..
70.00kr
Exkl moms:56.00kr
Spacer 5 millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 5mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna un..
70.00kr
Exkl moms:56.00kr
Spacer 8millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 8mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna uni..
85.00kr
Exkl moms:68.00kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 Sidor)