Meny
Din kundvagn

Spacers

Letar du efter universalspacers som passar dom flesta bilmodellerna? Vi har spacers från 3mm upp till 10mm. 

Spacers används för att få fälgarna längre ut mot bilens skärmkant. Kan användas för att få det utseende man önskar på bilen. Eller om man har fälgar med felaktigt ET mått så kan spacers behöva för att undvika skrap mot fjäderben. 

Önskar du special tillverkade spacers "Made in Sweden" med kort leveranstid besök vår samarbetspartner.


Spacer 3 millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 3mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna un..
175.00kr
Exkl moms:140.00kr
Spacer 5 millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 5mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna un..
180.00kr
Exkl moms:144.00kr
Spacer 8millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 8mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna uni..
225.00kr
Exkl moms:180.00kr
Spacer 10millimeter.Vi rekommenderar endast användning av spacers där det är nödvändigt. Exempel då det kan behövas är om fälgen har fel ET och tar i bärarmar eller bilens kaross inåt. Vid användning av dessa spacers kommer fälgarna 10mm längre ut. Tänk på att längre bultar kan behövas. Denna u..
260.00kr
Exkl moms:208.00kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)